27 de gener del 2012

VASETS DE TIRAMISÚ I GELAT DE CAFÈ



INGREDIENTS 


         
         - 2 terrines de gelat de cafè
         - 250 gr. formatge mascarpone
         - 50 gr. sucre
         - 2 rovells d’ou
         - 1 clara d’ou
         - 1 paquet de galetes ( vanos )
         - 2 cull. Brandy ( opcional )
         -  1 cull. Cacao en  pols

  

PREPARACIÓ


 
 Posarem en un bol els dos rovells junt amb el  mascarpone, el brandy i el sucre, ho barrejarem tot fins aconseguir una barreja homogènia.
Muntarem la clara apunt de neu i la incorporarem lentament a la barreja anterior.
Esmicolarem 2 vanos amb les mans i posarem en uns bassets mascarpone a sota fins mig gotet i al sobre la galeta trinxada. Al damunt hi posarem una bola de gelat de cafè i ho empolsarem amb el cacau.



PRESENTACIÓ



Ho servirem de seguida que ho tinguem muntat i posarem per adornar un altre galeta de vano punxada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada