26 de gener del 2012

PASTÍS DE POMA (+)


INGREDIENTS


      -      200 grs. de farina
      -      200 grs. de sucre
     -      1 cullereta rasa de postre de levadura royal
     -      1 cull. Sopera de conyac o Cointreau
     -      50 grs. de mantega
     -      2-3 ous
     -      5-6 pomes
      -      1 punteta de sal


PREPARACIÓ


 Posarem 4 –4 ½ pomes tallades petites amb la mantega i un raig d’aigua a foc lent en un pot fins que la poma sigui tova i quasi desfeta.
Ho farem bullir una mica i després ho passarem tot pel turmix, per deixar-lo refredar dins d’un pot amb aigua freda.
Per altre banda passarem també pel turmix : els ous, el sucre, la farina, la sal i la levadura, el conyac, un cop ben fi ho afegirem a la poma que ja tenim trinxada. Ho posem tot en  una plata per el forn untada amb oli i l’adornarem amb la poma restant i que prèviament haurem tallat, per coure-ho 30- 35 m al forn calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada