3 de gener del 2012

PESTIÑOS


INGREDIENTS

 

-      ½ got (de nocilla ) d'oli oliva
-      1 got ( de tallat ) de vi blanc ( moriles )
-      1 got ( de tallat ) escàs de aiguardent
      -      un cullaradeta de café de: bicarbonat, 1 de sal
      -      matalauva
      -      1/ 2 Kg. farina


 PREPARACIÓ


Fregirem la matalauva amb  el got d'oli, i l'abocarem calent sobre la farina que ja haurem possat com  un volcà, junt amb la sal i  el bicarbonat. Escalfarem el vi blanc al microones, i també el tirarem sobre el volcà de farina junt amb l'anís. Tot plegat ho anirem amassant fins que quedi una  pasta homogènea i que no s'enganxa a les mans ni al marbre.
Farem boletes i amb un corró les estirarem per donar la forma dels pestiños, un cop fets els fregirem amb abundant oli oliva, i després de deixar-los sobre paper de cuina perquè perdin l'excés oli els passarem  per sucre, i ja està. 

Formaremos bolitas pequeñas y haremos los pestiños bien finos, para freírlos en aceite bien caliente y  emborrizarlos en azúcar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada