27 de gener del 2012

JARDINERA DE VERDURES


INGREDIENTS 


        

         - 600 gr. patates
         - 500 gr. pèsols
         - 12 espàrrecs
         - 4 carxofes
         - 25 gr formatge rallat
         - 3 ous
         - 1 pebrot vermell
         - 1 llimona
         - 25 gr mantega
         - ½ Kg de tomàquets

  

PREPARACIÓ


 
Pelarem , tallarem i courem les patates, després ben escorregudes les passarem pel pasapurés, afegirem un rovell d’ou i la mantega, rectificarem de sal i es pot posar una mica de pebre si es vol.
Courem els pèsols en aigua bullent, un cop cuits, els refrescarem i els escorrerem.
Netejarem  les carxofes, les courem amb un raig de llimona i les posarem al forn regades amb un xic d’oli i mantega. Llavors cobriu-les amb salsa de tomàquet espessa, i esquitxeu-les amb algun trosset de clara dura.
Reuniu els espàrrecs de 3 en 3 , empolseu-los amb formatge i un xic de mantega i rossegeu-los al gratinador del forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada