26 de gener del 2012

PASTÍS DE XOCOLATA I ANOUS


INGREDIENTS 



-      150 grs. de xocolata negre fondant
      -      115 grs. de mantega
      -      115 grs. margarina
      -      250 grs. de sucre
     -      4 ous batuts
     -      250 grs. de farina
     -      1 pessic de sal
     -      1 cullereta petita de vainilla
     -      nous pelades i trossejades

                                          


PREPARACIÓ 


 Farem la xocolata fosa amb 150 grs de xocolata fondant ,115 grs. de  mantega i 115 grs. de margarina ( ho podem fer al microones ) , un cop desfeta, hi afegim els 250 grs. de sucre, tot remenant perquè quedi una massa homogènia.
Esperarem una mica que es refredi, per incorporar-li els 4 ous batuts i la farina, la sal la vainilla i les nous una mica trencades. Un cop ben barrejat ho posarem al forn a 180-200 º ( amb el ventilador ) dins d’un motlle untat amb galeta de pa per les vores.

 Opcionalment , podem fer més xocolata desfeta  amb mantega i xocolata fondant per cobrir-lo de xocolata. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada