24 de gener del 2012

LLOM DE RAP AMB RAIM AL CAVA


INGREDIENTS



-      4 Lloms de rap
      -      80 grs de ceba trossejada
      -      1 cullerada de julivert picat
      -      250 grs de raïm blanc
      -      20 grs de pinyons
      -      100 ml de crema de llet
      -      200 ml de cava
      -      2 cullerades de farina
      -      20 grs de mantega
      -      20 ml d’oli


PREPARACIÓ



Descongelarem el rap , el salarem i el tindrem reservat.
Netejarem el raïm i el pelarem.
Sofregir la ceba, amb mantega i oli, quan sigui ben tova, hi afegirem una cullerada de farina i anirem remenant molt. Quan comença a bullir hi posarem el rap enfarinat amb el raïm , tot junt que cogui 12m , llavors hi afegim una picada de pinyons amb julivert i que cogui 1m més.

Per acabar, posarem el rap sobre una bandeja amb 2/3 parts del raïm i triturarem la salsa amb el resta del raïm, per tirar-li per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada