26 de gener del 2012

POMES CUITES


INGREDIENTS



-      Pomes petites i fortes
      -      Sucre cremat
      -      Pela de llimona
      -      Canó de canyella
      -      6-7 anissos
      -      2 cull. De sucre
       -      2 galetes maries
       -      10 ametlles torrades
       

PREPARACIÓ


 Traurem la cua de les pomes i sense pelar-les les posarem en una cassola de terra.
En un cassó  a part , hauràs fet el sucre cremat. Tires una mica d’aquest sucre per sobre de cada poma , que és el que els donarà el color torrat de després de cuites.
Posarem les pomes en una cassola, junt amb: una pela de llimona, un canó de canyella, els anissos, 2 cullerades de sucre,i  mitja copa d’aigua;i ho poses a foc ben baix.
Quan les pomes són quasi cuites hi  tires al suc,  una picada,  que hauràs fet en el morter amb dues galetes maries i deu ametlles torrades, tot ben picat i un cop barrejat amb el suc ho vas tirant per damunt de cada poma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada