24 de gener del 2012

FLAM DE COCO (+)


INGREDIENTS

     - 7 ous
     - 800 ml. llet 
     - 200 gr. sucre
      - coco
     - tronc de canyella
     - caramel líquid

  
PREPARACIÓ

Bullirem la llet amb la canyella i la deixarem refredar una mica.
Alhora deixatarem els ous, i els hi afegirem el sucre, seguit de la llet i el coco; un cop ben barrejat tot ho posarem en un motlle que prèviament haurem untat amb sucre caramel·litzat.
Ho posarem a coure al forn al bany maria de 1- 1/2 h. aproximadament, fins que al punxar-lo amb un palet surti net. Quan l’estem coent, si veiem que se’ns torra del damunt, el podem tapar amb paper d’alumini.
 

PRESENTACIÓ

  Per servir-lo, el desenganxarem una mica de les bores amb un ganivet, i el bolcarem sobre una safata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada