26 de gener del 2012

SALSA DE XAMPINYONS I FORMATGE




INGREDIENTS 

      
         - 1 ceba
         - xampinyons o ceps, o qualsevol bolet
         - 1 ampolla de crema de llet
         - un raig de vi o de conyac ( opcional )
         - formatge cremós ( segons el gust de cadascú )
 

PREPARACIÓ


 
Netejarem, tallarem i courem els xampinyons o els bolets, i els courem amb un raig d’oli i sal, els reservarem.
Courem la ceba tallada molt petita  i a foc lent fins que quedi com caramelitzada. Ara , es quan es pot tirar el licor, si  es vol, per deixar-lo reduir un cop cuita la ceba.
Incorporarem els bolets a la ceba i afegirem el formatge i la crema de llet, tot remenant fisn que el formatge es desfaci i quedi integrat a la salsa. Cal rectificar de sal.

També es pot fer la salsa sense bolets, només amb formatge.
Es molt bona per acompanyar filet, bistecs... o qualsevol carn , inclòs el pollastre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada