24 de gener del 2012

LLENGUADO A LA MOLINERA


INGREDIENTS



-      2 Llenguados
      -      1 llimona
      -      75 grs de mantega
      -      4 tomàquets vermells i forts
      -      1 albergínia
      -      300 grs de patates
      -      julivert


PREPARACIÓ



Fregir les patates tipus palla.
Rentar i tallar la albergínia a rodanxes llargues i deixar-la 1 h perquè tregui el suc., després passar-la per una pasta de farina i aigua no molt espessa i fregir-la amb oli calent.
Rentar els tomàquets, partir-los per la meitat , salar-los i espolsar-los amb pa ratllat, els regarem amb oli i els gratinarem 5m al forn, quan als traiem els espolsarem amb julivert trinxat.
Tallar els llenguados a filets, els regarem amb llimona i salarem, els passarem per llet freda, després per farina i els fregirem amb oli bastant calent, fins que es daurin.


PRESENTACIÓ


 Un cop cuits els col·locarem en una safata allargada, els regarem amb mantega desfeta i amb suc de llimona amb julivert trinxat.
Al costat, posarem muntanyetes de patates, albergínies i tomàquets intercalats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada