9 de gener del 2012

LLAGOSTINS GRATINATS AL ALL-I-OLI


INGREDIENTS


-      5-6 llagostins per persona
      -      alls i cebes
      -      tomàquet triturat
      -      aigua
      -      oli
      -      ous
 

PREPARACIÓ 



Posem l’oli a cassola i fregim 2 dents d’all. Un cop fregits, els retirem.
 A continuació, amb el mateix oli,  fregirem els llagostins.
Seguidament, els retirem i sofregim la ceba triturada.
 Quan estigui doradeta, li afegim les dues cullerades de tomàquet triturat i deixem un minut. Afegim l’aigua al tomàquet i la ceba i deixem fins que bulli. A l’arrencar el bull, li posem els llagostins i deixem que es coguin fins que hagin absorbit gran part del suc.
Deixar reposar.
 Mentrestant, fem l’all i oli. També es pot afegir una mica de all i oli al suc, perquè agafi part del gust.
Un cop tenim l’all i oli fet i els llagostins han reposat, els col·loquem en una bandeja i  posem l’all i oli per sobre. Posar-ho al forn amb el gratinador engegat.  Deixar que es gratini sense que es cualli del tot.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada