27 de gener del 2012

AMANIDA DE RUCA AMB PINYA, GAMBA I VIEIRES



INGREDIENTS 


         

         - 400 gr. gamba
         - 300 gr. carn de vieira     
         - 150 gr. ruca
         - 1 enciam escaroler
         - 4 rodanxes de pinya
         - 1 ceba figueres o 1 ceba tendra
         - 6 cullerades oli oliva ( 60 ml )
         - 20 ml vinagre Mòdena
         - 1 cullerada mel
        - pebre negre molt
         -  sal iodada


PREPARACIÓ


  Deixarem a descongelar les gambes i les vieires, i les deixarem pelades i sense cap sobre un tuper amb reixeta.
Rentarem la ruca i l’enciam bé i la posarem en remull.
Pelarem la ceba, la tallarem a tires fines i la  submergirem amb aigua freda amb sal.
Pelarem la pinya i la tallarem a daus.
Saltejarem les gambes amb oli oliva uns minuts i les vieires.
Barrejarem : la ruca, la ceba escorreguda, i la pinya,afegirem el marisc tebi. Condimentarem l’amanida amb una vinagreta a base d’oli, mel, vinagre, sal i pebre.


PRESENTACIÓ


 Ho servirem amb bols amb les fulles d’enciam a la base.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada