26 de gener del 2012

BOQUERONS AMB VINAGRE


 


INGREDIENTS


         - Boquerons
         - vinagre de vi
        - sal gorda
        - llorer
        - alls filetejats
         -all i julivert picat
         -oli oliva

        
PREPARACIÓ


Netejarem els boquerons i els obrirem pel mig per treure’n l’espina i filetejar-los.
Posarem en una safata que es pugui tapar, al fons vinagre de vi i sal gorda; a sobre els boquerons filetejats i nets  coberts amb vinagre, al damunt hi posarem els alls filetejats i el llorer i ho deixarem a la nevera 24 h. Passat aquest temps els treurem, i els escorrerem per treure el vinagre...
Un cop escorreguts, els tornarem a posar a la safata amb oli i amb all i julivert picat entremig de les capes de boquerons, anar alternant; així els deixarem ala nevera 8-10 h més, i ja estaran per menjar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada