9 de gener del 2012

LLENGUADO A LA MEUNIERE


INGREDIENTS




-      4 Llenguados
      -      75 grs de mantega
      -      llimona i julivert
      -      Guarnició : 150 grs de xampinyons, 1 albergínia o patates

  
PREPARACIÓ

Un cop tenim els llenguados nets i pelats, saleu-los, passeu-los lleugerament per llet, després per farina, i espolseu-los bé. Fregiu-los amb oli abundant i calent. Un cop daurats, col·loqueu-los en una plàtera de servir. A la mateixa paella havent-ne tret l’oli, posseïu-hi la mantega i coeu-la torrada ( es fa fondre i es treu del foc perquè agafi color ).

 

PRESENTACIÓ



Regueu els llenguados amb suc de llimona i tireu-hi la mantega ben calenta, empolseu-los amb julivert, adorneu-los amb llimona i acompanyeu-los amb xampinyons saltats  i albergínies fregides a rodanxes o amb patates daurades saltades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada