9 de gener del 2012

GAMBES AMB SALSA SABROSA


INGREDIENTS



-      1 kg de gambes pelades
      -      1 cullerada d’all picat
      -      350 grs de tomàquet triturat
      -      1 ceba trossejada
      -      oli d’oliva
      -      40 grs de mantega
      -      20 ml de conyac
      -      150 ml de vi de cuina
      -      ½ cullerada de sucre
      -      1 cullerada de julivert picat
      -      sal i pebre



 PREPARACIÓ

Courem en una cassola amb oli l’all, la mantega i la ceba a foc lent. Hi afegirem les gambes tomba i tomba i posarem el conyac per flamejar-ho.
Traurem les gambes de la cassola i hi posarem el vi, el tomàquet triturat, el sucre, la sal i el pebre. Tapar-ho i deixar-ho  coure fins que la salsa es redueixi.



PRESENTACIÓ


Ho servirem posant la salsa sobre les gambes i decorant-lo amb julivert per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada