26 de gener del 2012

POSTRE DE MÚSIC


INGREDIENTS



      -      350 grs. de fruits seca ( nous , panses, dàtils , ametlles , avellanes... )
      -      1 got d’aigua ple de conyac
      -      100 grs. de mantega
      -      2 cullerades de oli d’oliva
      -      8 cullerades de farina
      -      200 cl de llet
      -      3 ous
      -      12 cullerades  de sucre
      -      pell d’una llimona
      -      pell d’una taronja
      -      1 cullerada de llevat



PREPARACIÓ


 Es barreja el conyac amb els fruits secs mentre amb un cassó fondrem la mantega i l’oli. Quan sigui ben fos tirarem la farina , la llet, el sucre, i després els fruits secs en el conyac. Els ous a part, els deixatarem com si féssim una truita i tirarem les ratlladures de llimona i taronja. Seguidament ho barrejarem amb tot el demés, posant-ho en un motlle o plata , cap el forn ¾ d’hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada