26 de gener del 2012

PASTÍS SACHER



INGREDIENTS 


-      180 gr. de xocolata negre fondant
      -      190 gr. de mantega
      -      2O0 gr. de sucre
      -      90 gr. de farina
      -      6 ous
     -      1 sobre de llevat
     -      melmelada de maduixa  ( opcional )

                               

PREPARACIÓ 



Barrejarem els ous amb el sucre, i ho reservarem.
Desfarem la xocolata amb la mantega al bany maria, o al microones i la deixarem refredar una mica.
Barrejar la farina i el llevat.Ho posarem tot en un bol i ho remenarem perquè quedi un mescla homogènia, un cop ben barrejat ho posarem al forn 30 ‘ a  180 º , en una safata untada amb mantega. Per veure si es cuit, el punxarem amb un escuradents i si surt net vol dir que es cuit.

El podem fer amb la melmelada o sense, per tallar-lo pel mig i poder posar-hi melmelada de maduixa .... ho farem amb un fil quan ja sigui una mica fred. Podem desfer una mica més de xocolata i cobrir-lo per sobre.






També el podem adornar amb nous, sucre glass....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada