INGREDIENTS
-
4
talls de rap
-
4
talls de lluç
-
4
talls de mero
-
1
calamar gros
-
4
gambes mitjanes
-
250
grs. de musclos de roca
-
200
grs. de cloïsses
-
2
cebes grosses
-
3
tomàquets madurs
-
1
lt de fumet
-
vi
blanc, pernod, oli i sal
Per la picada : safrà , all i julivert
PREPARACIÓ
D’entrada,
saleu el peix, enfarineu-lo ( tot menys les gambes ) i fregiu-lo en una paella
amb oli ben calent, juntament amb els musclos i les cloïsses.
Un cop
tingueu el peix fregit, canvieu-lo de paella i feu servir la primera per
preparar el sofregit. Afegiu-hi una mica d’oli, i quan estigui ben calent,
daureu-hi la ceba trinxada. A continuació, poseu-hi 4 cullerades de tomàquet,
sense pell ni llavors. Quan el tomàquet estigui cuit, tireu-hi un raig de vi
blanc, i 3 minuts més tard ( quan s’ha reduït el vi ), el fumet de peix
.Deixeu-ho coure uns 12 minuts, i ja podreu passar la salsa a la paella on hi
ha el peix. Espereu que arrenqui el bull, i abaixeu el foc. Mentrestant, feu
una picada amb safrà, 2 grans d’all , sal i julivert. Abans d’abocar-ho a la paella del peix, dissoleu-la
amb una mica de salsa. Tireu-hi unes gotes de pernod, deixeu la sarsuela una 8
minuts més al foc i ja la podreu servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada