24 de gener del 2012

MOSSECS DE PINYA


INGREDIENTS 


 -      4 talls de pinya
       -      100 grs. d’ametlles torrades
      -      6 porcions de xocolata sense llet
      -      40 gr. de mantega
      -      100 gr. de sucre

                                  


PREPARACIÓ 

 

Tallar les rodanxes de pinya en sis trossos cada una i deixar-les sobre paper de cuina perquè treguin tot el almívar.
En un cassó, desfarem el sucre fins que sigui caramelitzat
Fondrem la xocolata, al bany Maria , junt amb la mantega. Punxarem la pinya amb un palet i els passarem uns per caramel líquid i els altra per la xocolata desfeta, els hi tirarem per sobre les ametlles picades i els punxarem sobre una taronja perquè se sequin bé. Els guardarem a la nevera perquè la xocolata i el caramel es facin forts.


PRESENTACIÓ   


Es poden servir , retirant els palets i posant-los en paperines petites com les de les magdalenes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada