27 de gener del 2012

FUMET DE PEIX


INGREDIENTS 



       -    PEIX :8-10 escamarlans, 8-10 gambes,  12-15 galeres,  20-25 crancs, Bou , 1 cabra de mar,  3-4 nècores.....
       -    1 ceba
       -    1 copa conyac
      -     1 cabeça d’alls
      -     julivert
      -     1 nyora
      -     4 tomàquets madurs
       -     1 got xerès

 


PREPARACIÓ 



 Posarem el marisc en una safata per anar al forn, amb un bon raig d’oli i una ceba tallada a trossos, ho deixarem coure 30’ a 250 º, fins que quedi ros i sec, quan estigui es treu del forn s’hi tira una copa de conyac i es flameja.
Picarem amb el turmix : una cabeça d’alls pelats, un bon manat de julivert, 1 nyora, els tomàquets, i el xerès, després ho afegirem al marisc i ho sofregirem tot plegat fins que es begui el suc. Llavors hi tirarem uns 2 lt de aigua i ho deixarem bullir tot plegat uns 20 minuts. Ho retirarem del foc, ho deixarem reposar 1 hora i ho colarem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada