26 de gener del 2012

PASTÍS DE FRUITES


INGREDIENTS :


-      1 Pasta de full
      -      ½ lt llet
      -      2 cullerades grans de maizena
      -      1 ou
      -      Canyella
      -      Pela de 1 llimona
      -      100 gr. sucre
      -      Almívar ( 3 cullerades de sucre amb un raig d’aigua )
      -      Fruita ( plàtan, kiwi, maduixes, prèssec.. )


PREPARACIÓ

 Començarem per fer la crema, posant la llet amb el sucre,   la pela de llimona i la branqueta de canyella al foc; en reservarem mig got per tal de que poguem afegir l’ou i la maizena amb la llet freda. Quan tinguem la llet calenta, la apartarem del foc i hi tirem la que falta amb la maizena i l’ou, tot remenant, i ho tornen a posar uns minuts més al foc sense deixar de remenar fins que espesseixi una mica.
Alhora que estem fent això, haurem cuit la pasta de full al forn, seguint les instruccions i sobretot amb la base ben punxada perquè no se’ns infli. Prepararem la fruita que hi vulguem posar pelant-la o tallant-la a làmines i la reservarem .


PRESENTACIÓ



         Col·locarem sobre una safata la pasta de full cuita i ja una mica més freda, tirarem la crema que hem fet per sobre i al damunt col·locarem les fruites,(queda maco combinar els colors de les columnes de fruites ).
Per últim pintarem les fruites amb almívar que haurem fet al foc amb aigua i sucre, que així donarà un aspecte brillant al pastís ( si volem podem diluir melmelada amb aigua i també fa el mateix efecte i queda bo. )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada