4 de gener del 2011

ESPATLLA DE PORC AL FORN

INGREDIENTS


-      1 pernil  o espatlla de porc ( l’espatlla surt més melosa )
-      oli oliva
-      4 alls
-      2 cebes
-      4 tomàquets
-      2 gots de conyac
-      una mica de brou


PREPARACIÓ 


Escalfar el forn a 250 ºC. Untar la cuixa amb oli, sal i pebre ( millor fer-ho amb les mans perquè quedi més repartit ). Posar-lo al forn , i a la safata afegir-hi una mica d’oli, la ceba, els tomàquets, i els alls. Esperar uns 20 m a que quedi ros, afegir el conyac, i abaixar el forn a 175 ºC durant 2 hores, si convé anar afegint brou. Punxar amb una agulla per saber si està cuit.

PRESENTACIÓ 


Servir-lo a taula sencer ( sobre una fusta i embolicat amb parer de alumini ) i tallar-lo prim. Acompanyar-lo al gust : puré de patates, al mateix suc colat, fessolets, escalivada, pèsols...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada