18 de març del 2013

FAVES AMB CASACA


INGREDIENTS 


 

-      1 Kg de favetes petites ( mida 1 cm diàmetre )

-      1 ceba

-      1 tros de cansalada virada fumada, pernil...

 

PREPARACIÓ 


 
 Primer de tot hem de preparar les faves rentant-les, i tallant-li la bora de la carcassa que es com un filament a totes dues bandes.; després las tallarem a trossets de ½ cm aproximadament. Per altre banda tallarem la ceba ben petita, així com la cansalada o el pernil que hi vulguem  posar.
Posarem un bon raig de oli d’oliva a una cassola hi bolcarem la ceba , i tot seguit la cansalada,i quan sigui una mica cuita,  per  últim  les faves. Anirem remenant i coent a foc lent, per acabar de coure les faves hi posarem un raig de aigua, i quan se l’hagi begut i siguin cuites, ja està.

 

 PRESENTACIO

 


Un cop cuites ,  les podem  presentar amb algun tall de pernil o cansalada al damunt.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada