7 de març del 2013

BACALLÀ A LA LLEIDETANA


 

INGREDIENTS 


        


         - 600 gr. de bacallà dessalat
         - 1 ceba
         - 1 kg d’espinacs
         - 80 gr. de panses
         - 80 gr. de pinyons
         - 1 poma
        - Sal i farina per coure el bacallà

 

PREPARACIÓ


  Enfarinar el bacallà i fregir-lo, per reservar-lo.
Sofregir la ceba trinxada i quan es una mica cuita afegir els espinacs i coure-ho tot plegat, cap el final incorporar les panses i els pinyons. Per altre banda courem la poma, pelada i tallada amb un raig d’aigua, després la triturarem , perquè quedi purè.
 

PRESENTACIÓ


 
Es pot posar en un plat, els espinacs, amb al bacallà al damunt i adornat amb el purè de poma.
 
 

1 comentari:

  1. Hard Rock Casino and Resort Spa - Mapyro
    This 춘천 출장안마 hotel, Casino 나주 출장마사지 and 나주 출장샵 Resort Spa is a 1-minute drive from 고양 출장마사지 Hard Rock International Airport. The casino features 1400 남양주 출장마사지 slot machines,

    ResponElimina