27 de febrer del 2012

CONSERVA DE CARXOFES


INGREDIENTS 

           - carxofes           
         - aigua amb llimona



PREPARACIÓ


Netejarem, les carxofes , traient-li  les fulles dures..., llavors les posarem amb aigua que ja tondrem preparada amb suc de llimona.

PER CONSERVAR EN POTS :
Les bullirem tallades a trossos ( el temps que creiem perquè quedin tendres ) en una olla amb el suc de 3-4 llimones. Les deixarem refredar i omplirem pots de vidre ben nets, amb les carxofes i el suc en que s’han cuit.
 Després les taparem  i courem els pots de vidre,  en una olla al bany maria amb aigua fins que faltin 3-4 dits per arribar a les tapes,  durant 10-15  minuts. Deixarem refredar els pots i ja els podem guardar fins que els gastem.


PER CONSERVAR CONGELADES :
Les bullirem igual que abans, i un cop cuites les posarem a escorre l’aigua , p er desprès congelar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada