5 de gener del 2011

GALTES DE PORC FARCIDES

INGREDIENTS

-      1 galta de porc per persona
-      salsitxes
-      prunes seques sense pinyol / orellanes
-      bacon tallat ben prim
-      oli i sal
-      pebre vermell i negre
-      conyac
-      alls, llorer, canyella


PREPARACIÓ 


                                                                                                                     
Es fan desossar les galtes i s’els acaba de treure el greix. Es farceixen amb un tall de salsitxa i la pruna seca. Es dona una forma de paquet i s’envolta de dos talls de bacon , un al llarg i l’altra al través. Es lliga bé. Es posa la cassola al foc amb l’oli, i es van daurant els paquets i es van apartant del foc. Quan ja estan tots, es tornen a posar a la cassola i se salen. S’hi afegeixen els alls amb la pell, el pebre, el llorer, la canyella i quan s’ha remenat un parell de vegades, s’hi tira el conyac, es tapa i es deixa coure amb poc foc l’estona que calgui fins que es punxin els farcells amb facilitat. S’hi poden anar afegint miquetes d’aigua de tan en tan.  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada