26 de gener del 2012

PASTÍS DE XOCOLATA I NOUS AMB NATA


INGREDIENTS 


 -      4 ous
       -      210 gr. de sucre
       -      200 gr. de mantega ( punt pomada )
       -      100 gr. de farina tamisada
       -      125 gr. nous triturades
       -      125 gr. de xocolata de cobertura
       -      crema o nata

                                    


PREPARACIÓ 



Munteu els ous amb el sucre amb la batedora i, quan la pasta pugi, afegiu-hi la farina i continueu baten 5 minuts més.
Apart xafeu la mantega amb la forquilla fins que quedi com una pomada.
 Poseu la xocolata a desfer. En un bol, barregeu la xocolata fosa amb la mantega, les nous i la pasta d’ous, sucre i farina. Remeneu amb cura de baix a dalt.
Unteu amb mantega una plata i aboqueu –hi la barreja que heu fet, poseu al forn a 160 ºC durant 30-45 minuts. Cal desemmotllar-lo quan encara estigui tebi.
Obriu el pa de pessic pel mig i ompliu-lo de crema o nata.
Deixeu el pastís 1 h a la nevera abans de tallar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada