27 de gener del 2012

EL RELLOTGE




INGREDIENTS 


        

         - 3 ous
         - 100 gr. tonyina en conserva
         - 400 gr patates
         - 150 gr mongetes tendres
         - 250 gr pèsols
         - 3 pastanagues
         - 50 gr pernil o 2 cogombres en vinagre
         - 4 tomàquet mitjans
         - 1 pebrot vermell
         - ¼ lt maionesa



PREPARACIÓ


 
Talleu a rodanxes petites les patates i les pastanagues, i coeu-les juntament. Coeu per separat pèsol i mongetes.
Talleu tiretes de pernil Per formar els nombres en xifres romanes, desde l’1 fins el 12. Coure els 2 ous durs.



PRESENTACIÓ


 En una safata rodona, posarem : les patates, les pastanagues , els pèsols i les mongetes tendres ( hem de reservar-ne alguna ) , la tonyina esmicolada, i la resta de pernil sobrant; esteneu-ho bé i cobriu-ho amb maionesa.
Col·locar formant sardana 12 rodanxes d’ou dur tallades molt fines, i hi posarem al sobre els nombres romans fets amb pebrot vermell. Al voltant posarem una fila de mongetes i els tomàquets tallats a trossos .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada