26 de gener del 2012

SACHER DE GERDS AMB MOUSSE DE XOXOLATA


INGREDIENTS BESCUIT


-      140 grs. de sucre en pols
      -      120 grs. de rovell d’ou
      -      170 grs. cobertura negre 64% cacau
      -      80 grs. de mantega
      -      170 grs. de clares d’ou
      -      50 grs. sucre gra
      -      80 grs. farina
     -      30 grs. cacau en pols

                                    


PREPARACIÓ  BESCUIT


 Fondre la cobertura a uns 45 º© i barrejar amb la mantega tova , apart barrejar els rovells amb el sucre en pols. Barrejar-ho tot. Batre  les clares amb el sucre.
Barrejar els dos conjunts i afegir la farina amb el cacau en pols.Dosificar en motlles de 14 cm de diàmetre i alçada de 2 cm.Abocar a sobre els gerds frescos.Coure al forn a 200 º©


 MOUSSE DE XOCOLATE

       INGREDIENTS MOUSSE
     
      -      320 grs. nata líquida 35 %
      -      380 grs. cobertura negre origen Veneçuela 71 % cacau
      -      600 grs. nata semimontada

 PREPARACIÓ MOUSSE

 Bullir la nata líquida i abocar sobre la cobertura que tindrem picada molt fina.Barrejar bé tot fent una trufa que quedi lligada.Quan estigui a uns 35-40º© afegir la nata semimontada freda.Un cop barrejat tot muntar els pastissos i congelar.


BANY NEGRE PEL PASTÍS

     INGREDIENTS


      -      240 grs. nata líquida
       -      290 grs. Aigua
       -      360 grs. sucre
       -      120 grs. cacau en pols
       -      12 grs. gelatina


 PREPARACIÓ

Posar a bullir tots els ingredients uns 5 minuts.
Mirar si està prou espès amb una cullera i al final abocar la gelatina hidratada en aigua fresca.Usar a uns 35-40 º© 


PRESENTACIÓ


Un cop cuit el bescuit, posar-lo en el fons d’un motlle de 16 cm. De diàmetre i fer el mousse.Abocar el mousse a sobre i allisar el pastís, congelar tot seguit.
Banyar el pastís amb el bany negre un cop congelat.Decorar amb fruita i xocolata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada