24 de gener del 2012

CREMA AMB POMA


INGREDIENTS 



      -      1/ 2 lt. de llet
       -      4 rovells d’ou
       -      90 grs. de sucre
       -      1 nou de margarina o mantega
       -      1 branqueta de canyella
       -      1 pela de llimona
       -      1 poma
       -      50 cl de moscatell
       -      1 cullerada de maizena
                                            

PREPARACIÓ 


Per començar, poseu en un cassó la mantega i la poma, pelada i tallada a daus, i deixeu-ho coure a foc lent.
Quan ja estigui cuit, afegiu-hi el moscatell, remeneu-ho i retireu-ho del foc. Mentrestant, en un cassó bulliu la llet amb la pela de llimona i la branca de canyella.
Per fer la crema, en un bol poseu els rovells dels ous, el sucre i la maizena i remeneu-ho bé amb el batedor. Quan estigui ben barrejat, afegiu-hi la llet bullida i remeneu-ho bé. Tot seguit, poseu la barreja en un cassó i deixeu-ho coure, sense parar de remenar, fins que comenci a bullir. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc i reserveu-ho.
A continuació, en una paella ben calenta, caramel·litzeu el sucre.


PRESENTACIÓ 


 I, ja per acabar, poseu al fons d’una copa la poma, cobriu-la amb la crema i poseu-hi el sucre caramel·litzat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada