24 de gener del 2012

FLAM D'AMETLLA


INGREDIENTS



-      125 grs. de farina
     -      5 ous
     -      5 galetes maries
     -      300 grs. de sucre
    -      1 vas i mig de llet
     -      caramel líquid per el flam

  

PREPARACIÓ


 Barrejar els rovells d’ou , el sucre, la farina d’ametlla, les galetes maries ratllades i la llet fins que tinguem una pasta fina.
Muntar les clares a punt de neu, i afegir-les a la barreja, remenant amb comte.
Untar un motlle de corona amb el sucre líquid i abocar-hi la massa.
Posar-ho al forn a bany maria, fins que al punxar-lo amb un escuradents, aquest surti eixut.  farem bullir tot plegat i quan sigui bullit amb molt poca aigua ho passaren tot pel turmix

Treure’l del forn i un cop fred, posar-lo a la nevera.
Desemmotllar abans de servir, i guarnir al gust de cadascú. .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada