24 de gener del 2012

LLENGUADO AMB SALSA DE TARONJA


INGREDIENTS



-      2 Llenguados de 400-500grs
      -      75 grs de xampinyons
      -      1 ceba
      -      4 tomàquets petits vermells i forts
      -      500 grs de pèsols
      -      1/4 lt de salsa  de taronja


PREPARACIÓ


 Traurem les espines als llenguados per fer  ¾ de lt. de fumet, i courem els filets doblats  per la meitat amb sal i coberts amb una mica de fumet al forn 12-15m.
Escapçarem els tomàquets, els buidarem una mica , els hi posem sal i els deixarem cap per vall una estona. Després els fregirem una mica i hi posarem una ceba picada amb els xampinyons, ho deixarem coure 2m i hi posem sal i julivert trinxat. Prepararem la salsa de taronja.


PRESENTACIÓ


Al moment de servir , col·locarem els filets calents en una plàtera amb una mica de salsa ( la resta la servirem en una salsera ) i al voltant hi posem els tomàquets i els pèsols bullits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada