3 de gener del 2012

TIRAMISÚ



INGREDIENTS


                   - 6 ous
                     - 3 tarrines mascarpone
                     - 6 cullerades soperes de sucre
                     - 3 tasses café
                     - 1 caixa de melindros fontaneda
                     - 1 copa conyac o whisky


PREPARACIÓ

 

Separarem les clares dels rovells, les muntem a punt de neu i les  reservem.

Barregem els rovells amb el sucre, i el  mascarpone, fins que quedi una crema fina. Incorporarem a poc a poc les clares muntades, i ens ha de quedar una pasta lligada una mica espessa.

 Agafarem els melindros i els mullarem ( una mica ) passant-los per el café amb el licor, per anar-los col.locant a una safata.
A la safata posarem tota una capa de film transparent ( que sobresurti pels costats) ,al damunt una primera capa de la pasta de mascarpone, després una de melindros sucats amb café, a sobre, una altre capa de mascarpone, una de melindros... i així succesivament fins acabar els melindros, ( per acabar la cobrirem amb mascarpone. Amb el film transparent precintarem el pastís i el deixarem a la nevera un mínim de 12h.


PRESENTACIÓ



Prepararem una safata per presentar el pastís, el destaparem del film transparent, i posarem la safata al damunt per donar-li la volta, un cop abocat, hi posarem cacao en pols amb  un colador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada