24 de gener del 2012

LLENGUADO AMB VI BLANC


INGREDIENTS



-      2 Llenguados de 400 grs
      -      1 ceba petita
      -      2 rovells d’ou
      -      100 grs de mantega
      -      150 grs de xampinyons
      -      2 dl vi blanc i julivert


PREPARACIÓ


 Courem els filets de llenguado en escalfat amb vi , la ceba trinxada, els xampinyons a làmines, sal i pebre. Un cop cuits retirarem el peix i els xampinyons i amb el suc ho posarem al foc per deixar-ho reduir fins que només quedin 2 cullerades soperes, llavors ho posem en un cassó amb els dos rovells d’ou i lligarem aquesta salsa anant remenant amb un batedor petit, al bany maria o bé amb molt poc foc fins que quedi una salsa cremosa, s’acaba afegint a poc a poc la mantega desfeta remenant amb el batedor. Finalment afegir els xampinyons.


PRESENTACIÓ



S’aboca la salsa sobre els filets sobre una plàtera, i com a guarnició es pot posar uns medallons de patata duquesa gratinats. ( la salsa es pot mantenir calenta al bany maria i el peix tapat amb alumini al forn calent 10m ) .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada