INGREDIENTS
- 200 gr. Pasta brisa sal
- 150 gr. Gambes
- 3 cogombres
- 2 ous
- maionesa
- salsa de tomàquet
- tabasco
PREPARACIÓ
Primer de tot, folreu un motlle amb la pasta brisa que prèviament haureu estirat i enfarinat.
Retalleu la sobrant i deixeu-ho coure al forn a 180 º 25-30 minuts .
A continuació, escaldeu les gambes durant 3-4 minuts amb aigua bullent. Per fer el farcit, piqueu les gambes, el cogombre i els ous durs, i poseu-ho en un bol. Afegiu-hi la salsa rosa, que prèviament haurem preparat barrejant la salsa maionesa, amb la salsa de tomàquet i unes gotes de tabasco , i remeneu-ho. Tot seguit, desemmotlleu la cassoleta i ompliu-la del farcit- Cobriu-ho amb el rovell d’ou dur ratllat. I ja, per acabar enplateu la cassoleta i decoreu-la amb una mica de pebrot escalivat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada