INGREDIENTS
- Bolets
- Mantega
- Farina
- Ceps
- Escolanies
- Sal
- Parmesà
- Llet
- Nou moscada
- Pasta
- Pollastre i vedella
PREPARACIÓ
Posarem sal a la carn i la estofarem amb una mica de conyac i vi blanc.
Prepararem una beixamel amb la mantega, les cebes a la Juliana i els ceps també laminats. Un cop cuita la escolania, hi afegirem la farina deixant-la daurar, i tot seguit la llet corresponent. Rectificarem de sal i de nou moscada. Un cop feta , la passarem pel xino i la reservarem. Netejarem
I tallarem a daus petits els bolets per fregir-los. Trinxarem la carn i la barrejarem amb els bolets afegint una mica de beixamel per amorosir la pasta. Bullirem la pasta ( ravioli wanton ) i anirem omplint els canelons. Els servirem amb una beixamel calenta i un cruixent de parmesà a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada