5 de gener del 2011

CANELONS DE CARN I BOLETS AMB BEIXAMEL DE CEPS

INGREDIENTS


-      Bolets
-      Mantega
-      Farina
-      Ceps
-      Escolanies
-      Sal
-      Parmesà
-      Llet
-      Nou moscada
-      Pasta
-      Pollastre i vedella


PREPARACIÓ


Posarem sal a la carn i la estofarem amb una mica de conyac i vi blanc.
Prepararem una beixamel amb la mantega, les cebes a la Juliana i els ceps també laminats. Un cop cuita la escolania, hi afegirem la farina deixant-la daurar, i tot seguit la llet corresponent. Rectificarem de sal i de nou moscada. Un cop feta , la passarem pel xino i la reservarem. Netejarem
I tallarem a daus petits els bolets per fregir-los. Trinxarem la carn i la barrejarem amb els bolets afegint una mica de beixamel per amorosir la pasta. Bullirem la pasta ( ravioli wanton ) i anirem omplint els canelons. Els servirem amb una beixamel calenta i un cruixent de parmesà a sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada