INGREDIENTS
- 1 pernil o espatlla de porc ( l’espatlla surt més melosa )
- oli oliva
- 4 alls
- 2 cebes
- 4 tomàquets
- 2 gots de conyac
- una mica de brou
PREPARACIÓ
Escalfar el forn a 250 ºC. Untar la cuixa amb oli, sal i pebre ( millor fer-ho amb les mans perquè quedi més repartit ). Posar-lo al forn , i a la safata afegir-hi una mica d’oli, la ceba, els tomàquets, i els alls. Esperar uns 20 m a que quedi ros, afegir el conyac, i abaixar el forn a 175 ºC durant 2 hores, si convé anar afegint brou. Punxar amb una agulla per saber si està cuit.
Servir-lo a taula sencer ( sobre una fusta i embolicat amb parer de alumini ) i tallar-lo prim. Acompanyar-lo al gust : puré de patates, al mateix suc colat, fessolets, escalivada, pèsols...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada