INGREDIENTS
- 2 espatlles de xai senyalades en 3 parts
- 2 cebes mitjanes
- 1 cabeça alls
- 1 buquet de farigola , orenga, romaní i menta
- 1 llimona
- sal, pebre, curry i aigua.
PREPARACIÓ
Poseu a escalfar el forn a 250 º C. Posarem les espatlles a la safata del forn i les ruixarem amb la llimona, salpebrar-les per tot arreu i afegir el buquet d’herbes junt amb la cabeça d’alls. Picar la ceba ben fina i escampar-la al damunt de les espatlles., i hi posarem un dit d’aigua a la safata.
Col·locar la safata al nivell més baix del forn, i anar afegint aigua a mesura que s’evapori, fins que la carn sigui daurada.
Llavors , posar la safata a mitja altura, cal vigilar que no es quedi sense aigua fins uns deu minuts abans que la carn sigui cuita. ( l’aigua es molt important per tal de que les espatlles quedin meloses ).
Es pot acompanyar amb escalivada, carxofes al forn, puré d’arrel de fonoll...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada