- 4 confits d’ànec
- 2 patates
- 1 poma
- 250 ml de nata
- 1 ceba tendra
- 100 gr. de formatge ratllat
- 100 grs de sucre moreno
- 100 ml de vinagre
- canonet de canyella
- ½ llimona
- ½ taronja
PREPARACIÓ
Pelarem les patates, les pomes ( retirarem els cors ) i tallaren la ceba a làmines molt fines.
Muntem capes intercalades de patata , poma i ceba.
Després, afegim a aquestes capes la crema obtinguda després de barrejar la nata, sal i pebre.
Tapar el recipient amb paper de alumini.
Fornejar el pastís de patata a 180 ºC uns 90 minuts o fins que s’observi que el preparat queda cuit ( sense líquid )
Destapem i afegim el formatge ratllat per damunt del pastís.
Posar a gratinar.
A part, escalfem el sucre, el vi negre, la canyella, la pell de llimona i de taronja fins que redueixi i arribi a tenir textura més densa ( semblant a un xarop ). Una vegada reduït el vi correctament, colar i reservar .
PRESENTACIÓ
S’ha d’escalfar el confit al forn fins que quedi la pell torradeta , i ho servirem acompanyat d’uns fils del vi obtingut i amb el gratinat de patates a part.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada