INGREDIENTS
- 1 tall rodó lligat ( pot ser vedella o carn magre de porc )
- ½ tron de canyella
- 2 tomàquets
- 1 ceba gran
- 1 porro
- ½ cabeça d’alls
- 4-5 pastanagues
- 1 got vi ranci o conyac
- oli i sal
PREPARACIÓ
Posarem en una cassola oli , i quan sigui calent, rostirem molt bé el tall rodó, ( pot ser conillet, ... o el que nosaltres ens agradi més ), fins que sigui ben rosset. Hi posarem el lligat de herbes i la canyella.
Tallarem la ceba a trossos, així com els tomàquets, el porro i les pastanagues; tot plegat ho tirarem a la cassola junt amb els alls nets i sense pelar, per tal de que es cogui junt amb el tall. Quan ja tenim les verdures cuites, ho ruixarem amb el vi , i deixarem que s’evapori l’alcohol.
Llavors, ho cobrirem amb caldo / aigua calenta, i ho deixarem coure fins que el tall rodó sigui tendre. També es pot posar a l’olla a pressió per estovar el tall.
Un cop cuit, ho deixarem refredar. Quan sigui fred, retirarem el fil de lligar, i tallarem el rodó a talls més o menys prims segons el gust.
Agafarem el suc amb les verdures de la cocció i ho pasarem per el turmix i el xino .
PRESENTACIÓ
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada