INGREDIENTS
- 400 grs. de bacallà dessalat i esmicolat
- 1 escarola
- 4 tomàquets
- llauna d’anxoves
- 50 grs. d’olives arbequines
- 20 ametlles torrades
- 2 pebrots o nyores
- oli i vinagre
- 2 alls
- ½ bitxo
- sal i pebre
PREPARACIÓ – PRESENTACIÓ
Esmicolar el bacallà. Tallar l’escarola i els tomàquets. Muntar els 4 plats posant l’escarola i el bacallà a la base i decorant-lo amb una llauna de anxoves, les olives arbequines i el tomàquet .
SALSA XATÒ : per fer-la remullar amb aigua tèbia 2 pebrots o dues nyores, treure la polpa. Pelar 20 ametlles torrades. Coeu els 2 tomàquets madurs al forn, peleu-los i traieu-ne les llavors. Amb la batedora elèctrica piqueu 2 alls, les ametlles, ½ bitxo, els tomàquets , la sal, el pebre, i la polpa dels pebrots. Un cop reduït tot a una pasta fina diluir-ho amb 4 cullerades de vinagre i 50 ml d’oli per amanir el xató.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada