INGREDIENTS
- 1 col d’ hivern
- 1 Kg. de patates
- 4 trossos de cansalada viada
- 2 grans d’all
- oli, llard, sal
PREPARACIÓ
Poseu en una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir tireu-hi la sal, la col netejada i trossejada.
Peleu les patates i afegiu-les a l’olla, deixeu-ho bullir uns 25 minuts fins que sigui tot cuit.
Escorreu bé. Passeu la col i les patates a una cassola i tritureu-les amb l’ajut de l’escumadora per tal que quedi tot ben barrejat.
En una paella amb una mica d’oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats, quan siguin ben daurats, retireu-ho. Afegiu desprès la cansalada, fregiu bé, fins que quedi ben fet. Reserveu.
Poseu un xic d’aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, removeu be.
En la paella on heu fregit la cansalada, i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formeu una truita, daurant-la molt bé per ambdues bandes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada