INGREDIENTS
- 1 pollastre tallat a quarters i octaus
- 2-3 tomàquets vermells
- 1 ceba grossa
- 1 got de vi ranci o conyac
- 200 gr. de orellanes seques
- 200 gr. prunes sense pinyol
- un grapat de panses
- un grapat de pinyons
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Primer de tot , posarem les orellanes i les prunes en remull, amb aigua calenta.
Netejarem el pollastre, el salpebrem i el courem a la cassola fins que sigui ben daurat. Llavors i posarem els tomàquets i la ceba tallada a trossos, i ho deixarem coure tot junt. Quan ja sigui cuit, hi tirarem el vi i deixarem evaporar el alcohol, per últim i posarem els fruits secs i ho deixarem coure tot plegat i que faci una mica la xup-xup.
PRESENTACIÓ
Servirem a cada plat un tros de pollastre i dues o tres orellanes i prunes, així com panses i pinyons, amb suquet per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada