INGREDIENTS
- 4 pits de pollastre sense os
- 2 tranxetes
- 16 talls de beicon fumat tallat molt prim
- 1 ceba gran
- 1 ampolla de crema de llet
- oli i sal
PREPARACIÓ
Col·locarem les pexugues sobre el marbre obertes per la meitat com si fos un llibre, les salarem.
Tallarem 1 tall de beicon a trossets per pexuga ( hem de pensar a tallar també la pela ).
Posarem a cada pexuga el tall de beicon tallat i 1/2 tranxete, llavors la cargolarem i envoltarem posant ½ tall de beicon a les puntes i dos talls de beicon al mitg, per després lligar-les amb cordill de cuina.
Posarem un raig d’oli en una paella i les courem fins que siguin ben rosetes, les reservarem. A la mateixa paella poxarem la ceba trinxada. Un cop la ceba sigui ben cuita, tornarem a incorporar les pexugues a la cassola i afegirem una mica da aigua ( sense cobrir-les ) per tal de que s’acabin de coura bé;( en aquest punt les podem congelar )
Per acabar-les de fer, quan quedi poc caldo, hi tirarem una ampolla de crema de llet i la deixarem reduir.
PRESENTACIÓ
Retirarem el cordill amb que les hem lligat per coure-les, i es poden servir senceres amb una mica de salsa al damunt, o a talls.
Podem afegir-hi bolets per acompanyar, passats per la paella.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada