ingredients
- 20 llagostins
- 1 ceba mitjana
- 2 cogombres en vinagre
- 30 gr. de tàperes
- 1 ou dur
- julivert, pebre blanc molt, sa
- 1 gotet de oli oliva
- 1 copeta de vinagre
- pebrot escalivat
PREPARACIÓ
Poseu els llagostins en una cassola amb aigua bullint. Tot seguit, saleu-los, tapeu la cassola deixeu-los bullir 3 minuts. Després poseu-los en aigua freda i gel. Quan siguin freds els pelarem.
Mentrestant talleu el ou dur, primer piqueu la clara i després el rovell. Seguidament, aixafeu els cogombre i piqueu-los. Per fer la salsa, poseu en un bol una cullerada de la clara i del rovell de l’ou que heu picat, una cullerada de ceba picada, una de tàperes picades, una de julivert picat i una de cogombre. Afegiu el pebrot escalivat i salpebreu-ho. Incorporeu una mica de vinagre i oli fins que cobreixi els ingredients. Per acabar talleu els llagostins a làmines ben fines. Enplateu i banyeu-los amb la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada