INGREDIENTS
- 1 kg. jarret de vedella
- 2 cebes
- 4 alls
- 2 pastanagues
- 3 tomàquets madurs
- 1 copa vi blanc
- ½ lt. de brou
- 100 gr. de bacon
- 2 cull farina
- 1 vas oli
Per acompanyar : 200 gr. de cebes petites, 2 pastanagues, 250 gr. de xampinyons, 200 gr. de pèsols .
PREPARACIÓ
En una cassola es fregeix el bacon amb l’oli, s’agafen els trossos de carn i es passen per sal i farina. Es dauren per els dos costats. S’hi afegeix la ceba trinxada, el tomàquet i la pastanaga a trossos. Es deixa coure remenant sovint, un cop el tomàquet i la pastanaga estigui cuit hi afegim el vi blanc i el deixem reduir. A continuació s’hi posa el brou i una mica de sal, es tapa i es deixa a foc lent més o menys 30 m. Es treu la carn i es guarda,
Es passa per el colador xinès i es trona a posar a la cassola. Es pelen les cebetes i es talla la pastanaga en trossos petits , els xampinyons es fan a làmines , s’hi afegeixen també els pèsols i es salteja tot amb una mica d’oli.
S’hi aboca un colleró de la salsa. Es posa tot a la cassola de la carn i que bulli durant 10 m , ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada