5 de gener del 2011

FIDEUÀ AMB ALL-I-OLI SUAU

INGREDIENTS


-      500 gr. de fideus prims
-      1 sípia de la costa
-      1 gra d’all
-      1 pot de sofregit
-      oli oliva verge
-      julivert
-      1 lt brou de peix
-      sal ipebre
-      allioli suau

                                            

PREPARACIÓ 


En una cassola, poseu-hi a escalfar l’oli d’oliva i sofregiu-hi la sèpia tallada a daus, quan aconseguiu un color daurat, retireu-la i reserveu-la en un plat. Amb el mateix oli, aboqueu-hi el sofregit i abans que agafi color, poseu-hi l’all i julivert picats.
Poseu els fideus ben escampats per tota la cassola, i sacsegeu-la una mica.
Afegiu el brou de peix calent i rectifiqueu de sal si es necessari.
Deixeu bullir a foc mitjà uns 12 minuts. Abans que finalitzi la cocció, afegiu-hi la sèpia reservada, deixeu que cogui tot junt uns 5 minuts. Si cal podeu afegir més brou. Deixeu reposar uns minuts i serviu-ho en la mateixa cassola. Podeu acompanyar-la afegint una cullerada de allioli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada