INGREDIENTS
- 500 gr. de fideus prims
- 1 sípia de la costa
- 1 gra d’all
- 1 pot de sofregit
- oli oliva verge
- julivert
- 1 lt brou de peix
- sal ipebre
- allioli suau
PREPARACIÓ
En una cassola, poseu-hi a escalfar l’oli d’oliva i sofregiu-hi la sèpia tallada a daus, quan aconseguiu un color daurat, retireu-la i reserveu-la en un plat. Amb el mateix oli, aboqueu-hi el sofregit i abans que agafi color, poseu-hi l’all i julivert picats.
Poseu els fideus ben escampats per tota la cassola, i sacsegeu-la una mica.
Afegiu el brou de peix calent i rectifiqueu de sal si es necessari.
Deixeu bullir a foc mitjà uns 12 minuts. Abans que finalitzi la cocció, afegiu-hi la sèpia reservada, deixeu que cogui tot junt uns 5 minuts. Si cal podeu afegir més brou. Deixeu reposar uns minuts i serviu-ho en la mateixa cassola. Podeu acompanyar-la afegint una cullerada de allioli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada