19 de gener del 2011

AMANIDA DE RÚCULA AMB ESCAMARLANS I PARMESÀ

INGREDIENTS 


-      425 gr. escamarlà cuit
-      125 gr. rúcula
-      100 gr. formatge parmesà
-      60 ml oli oliva
-      20 ml vinagre balsàmic
-      40 gr. pinyons
-      sal iodada i pebre

PREPARACIÓ 


Descongelarem els escamarlans.
Un cop neta la rúcula la repartirem en  4 plats per fer la base del plat. Pelarem els escamarlans i deixarem el cap  i les pinces reservades.
Daurarem una mica els pinyons en una paella.
Tallarem el formatge a virutes.
En un bol farem la vinagreta barrejant l’oli , el vinagre  , la sal i el pebre amb una forquilla.

PRESENTACIÓ 


Repartirem els escamarlans pelats sobre el enciam, hi afegirem el formatge i els pinyons, i hi tirarem la vinagreta al damunt, decorant al plat amb els caps i les pinces dels escamarlans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada