INGREDIENTS
- 1 Espatlla de xai desossada
- 500 grs d’espinacs
- 4 tomàquets secs
- 50 grs de panses
- 1 kg de cebetes
- 1 got de vi ranci
- 50 grs de pinyons
- per acompanyar es opcional cebetes i pomes
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, poseu els espinacs en una paella i deixeu-los coure tapats fins que perdin l’aigua.
A continuació salpebreu l’espatlla.
Quan els espinacs hagin perdut l’aigua, afegiu-hi les panses i els pinyons remullats amb vi ranci, els tomàquets secs remullats amb oli, la sal i el pebre. Doneu-los una volta i deixeu-ho refredar.
Tot seguit, escaldeu les cebetes durant un minut o dos en un cassó amb aigua i peleu-les.
Després farciu l’espatlla i lligueu-la amb un cordill per posar-la en una safata de forn. Regueu -la amb oli i deixeu-la coure durant 30m a 220 º C.
Per fer les cebetes, poseu-les en un cassó amb oli , afegiu-hi l’aigua , el vi ranci, la sal i el pebre, i deixeu-ho coure tapat.
PRESENTACIÓ
Talleu l’espatlla a rodanxes i enplateu-la. Acompanyeu-la de les cebetes i d’una mica de tomàquet sec. Cobriu l’espatlla amb el suc sobrant de la seva pròpia cocció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada