4 de gener del 2011

CARPACCIO DE MELÓ AMB SINDRIA I CONFIT D'ÀNEC

INGREDIENTS
-  1  meló verd
-  200 gr. de síndria
-  2 safates de pernil d'ànec
-  Oli d'oliva, sal , pebre
-   1 cullerada de vi dolç (moscatell, porto...)
-   Vinagre balsàmic

PREPARACIÓ 

Prepareu la vinagreta batent enérgicamente l'oli, el vinagre i el vi; reserveu-la. Peleu el meló i feu-lo a talls molt prims. Disposeu-lo al fons dels plats o la safata de servir, salpebreu-lo, tapeu-lo amb paper film i refredeu-lo a la nevera. Peleu la síndria i feu-ne talls de 1/2 cm de gruix i, després, talleu-los en juliana. Salpebreu-la i repartiu-la, acompanyada del pernil d'ànec, per damunt de les làmines de meló. Presenteu el plat amb la vinagreta a part.
Aquesta recepta feta amb més o menys quantitat servirà de aperitiu o de primer plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada