- 1 meló verd
- 200 gr. de síndria
- 2 safates de pernil d'ànec
- Oli d'oliva, sal , pebre
- 1 cullerada de vi dolç (moscatell, porto...)
- Vinagre balsàmic
PREPARACIÓ
Prepareu la vinagreta batent enérgicamente l'oli, el vinagre i el vi; reserveu-la. Peleu el meló i feu-lo a talls molt prims. Disposeu-lo al fons dels plats o la safata de servir, salpebreu-lo, tapeu-lo amb paper film i refredeu-lo a la nevera. Peleu la síndria i feu-ne talls de 1/2 cm de gruix i, després, talleu-los en juliana. Salpebreu-la i repartiu-la, acompanyada del pernil d'ànec, per damunt de les làmines de meló. Presenteu el plat amb la vinagreta a part.Aquesta recepta feta amb més o menys quantitat servirà de aperitiu o de primer plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada